Zubáč na bazalkovom peste s grilovanou zeleninou
Vyskúšajte tento recept ako ochutnávku z našej novej kuchárky pre Remosku Tria, ktorú sme pre Vás pripravili.
Čo budete potrebovať
- 150 g zubáča
- Soľ
- Korenie
- Bazalkové pesto
- Olivový olej
Grilovaná zelenina
- 50 g papriky
- 30 g cibule
- 50 g cukety
- 50 g baklažánu
Postup
Filety zubáča nakrájame na porcie, ktoré potrieme bazalkovým pestom, zľahka osolíme a okoreníme. Na panvici Remoska Vega rozohrejeme olivový olej, kúsky zubáča na ňom z obidvoch strán opečieme do zlatista. Rybu vyberieme a pridáme grilovanú zeleninu ( papriku, cibuľu, cuketu, baklažán ), ktorú osolíme a okoreníme a podávame.
Domáce bazalkové pesto
Ingrediencie: 100 g čerstvej bazalky, 20 g mandlí, 4 strúčiky cesnaku, 300 ml olivového oleja, soľ, korenie
Postup: do mixéra dáme všetky ingrediencie a rozmixujeme na pyré